بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، وحید بهفرنژاد بیان کرد: این جشنواره باهدف معرفی هرچه بهتر غذاهای سنتی استان با حضور گسترده بانوان کارآفرین و علاقهمندان و بازدیدکنندگان در محل باغ و عمارت اکبریه از 28 اردیبهشت تا سوم خردادماه 1402 از ساعت 9 تا 20 برگزار شد.
معاون میراثفرهنگی خراسان جنوبی افزود: در این برنامه غذاهایی از قبیل آش رشته، ساوری پلو، کشک و بادمجان، کشک زرد، آش پلونی، نوجوش، کماچ، روغن جوشی، نانهای محلی و شیرینیهای سنتی که برخی از آنها در فهرست میراث ملی به ثبت رسیدند در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.
بهفرنژاد گفت: علاوه بر این خوراکها، محصولات محلی و سنتی استان از قبیل عرقیجات سنتی، ترشی، مربا و ... نیز به نمایش گذاشته شدند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/